Handelsbetingelser

 


Generelle oplysninger


Brugskunst by DT
CVR-nr. : 40166556
Adresse Håndværkervej 13, 4160 Herlufmagle
Mailadresse : dorte@brugskunstbydt.dk
Telefonnummer 20872082

 

Betaling

 

brugskunstbydt.dk modtager betaling med Danske VISA og MasterCard  og MobilePay, på webshoppen.

I butikken modtager vi Danske VISA og MasterCard og MobilePay

 

brugskunstbydt.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Korthandel hos shop.brugskunstbydt er gebyrfrit for dig.
(Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.
 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 
Fragt

Fragtfri afhentning (Fragt kr. 0)

 

Du kan altid hente dine varer på butikkens adresse i åbningstiden

Adressen:

Håndværkervej 13

4160 Herlufmagle

Åbningstider:
Man- Fredag fra 12:00 til 17:30
Lørdag fra kl. 10:00 til 14:00
Søn- og helligdage Lukket, med mindre andet er angivet 

Vi sender til hele Danmark.

Dine varer sendes med  GLS, Fragtpriser fra 36 kr.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer,

kontakt da dorte@brugskunstbydt.dk.

 

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-5 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Beskadiget indhold
Vi tjekker alle varer inden afsendelse, og kendte fejl og mangler er beskrevet på produkterne. Skulle din vare blive beskadiget under transporten, kontakt da GLS inden for 5 dage og indsendt en klage med billeddokumentation af både beskadiget varer og emballage. For at kunne erstatte din vare, skal du indenfor 5 dage efter modtagelsen have indsendt en klage til GLS. Du bedes gemme den ødelagte vare, ALT inde og ydre emballage samt pakkelabel, da billeder af dette skal bruges som dokumentation ved en eventuel erstatningssag. Du skal indsende en klage via GLS hjemmeside eller dette link -> Gls
Har du købt varer på shop.brugskunstbydt.dk, der skal foræres væk som gave, skal du tjekke indholdet ved modtagelsen. Der kan ikke søge erstatning for beskadiget indhold 5 dage efter modtagelsen.

Fortrydelsesret

Almindelig fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til dorte@brugskunstbydt.dk eller tlf. 20 87 20 82 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I det tilfælde vil en eventuel fragtomkostning blive fratrukket beløbet, der tilbageføres til dig.

Fortrydelse af en del af købet Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, du får ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Er din ordre fremsendt fragtfrit, og gør fortrydelsen af en del af dit køb, at den ikke længere opfylder kriterierne for fragtfri forsendelse, bliver fragtomkostningen modregnet det beløb, der tilbagebetales.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler og store varer. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til 450,00 kr.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


 
Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Brugskunst by DT

Håndværkervej 13

4160 Herlufmagle
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Brugskunst by DT

Håndværkervej 13

4160 Herlufmagle


 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige, for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos smukthjem.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Brugskunst by DT er ejer Dorte Thalund. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan kontakte os på dorte@brugskunstbydt.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Dorte Thalund på dorte@brugskunstbydt.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26.04.2021

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular