Fortrydelsesret

Fortrydelsesret  

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til dorte@brugskunstbydt.dk eller tlf. 20 87 20 82 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I det tilfælde vil en eventuel fragtomkostning blive fratrukket beløbet, der tilbageføres til dig.

Fortrydelse af en del af købet Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, du får ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Eller den emballage den er sendt i, vi benytter genbrugspap for at skåne miljøet.

Visse varer kan i kraft af deres størrelse og indhold ikke returneres med normal post. Dette gælder f.eks.
For møbler og store varer. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til kr. 865,00

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

Standardfortrydelsesformular

hvis du vil gøre krav på din fortrydelsesret, så skal du udfylde denne formular og returnere den til os.

FORTRYDELSESFORMULAR

VIRKSOMHEDENS INFORMATIONER

Name: Brugskunst by DT

CVR.NR.: 40166556

Telefon: 20872082

E-mail: dorte@brugskunstbydt.dk

Virksomhedsadresse: Håndværkervej 13

Postnummer: 4160

By: Herlufmagle

KUNDENS INFORMATIONER

Navn:

Adresse:

Telefon:

E-mail:

By:

Postnummer:

FØLGENDE VARER HVOR FORTRYDELSESRETTEN SKAL GØRES GÆLDENDE

 

DATO FOR MODTAGELSE AF OVENSTÅENDE VARER

Dato:

KUNDENS UNDERSKRIFT

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med ovenstående varer. Samtidigt vedstår jeg at alle informationer jeg har påført fortrydelsesformularen, er rigtige.

 
Kundens underskrift:                                                                           Dato: