Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 


Generelle oplysninger


Brugskunst by DT
CVR-nr.: 40166556
Adresse Håndværkervej 13, 4160 Herlufmagle
Mailadresse: dorte@brugskunstbydt.dk
Telefonnummer 20872082

Betaling

brugskunstbydt.dk modtager betaling med Danske VISA og MasterCard og MobilePay, på webshoppen.

I butikken modtager vi Danske VISA og MasterCard og MobilePay

brugskunstbydt.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Korthandel hos brugskunstbydt.dk er gebyrfrit for dig.
(Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 
Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Ved betaling med Paypal, Mobilepay, VISA og MasterCard reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker. Det er din kortudbyder, der reserverer beløbet.

Udløbsperioder for reservationer for de enkelte kortudstedere

·        Visa -                   7 dage

·        MasterCard -       7 dage

·        Mobilepay -         7 dage   (da du har tilknyttet dit betalingskort til dette)

·        Paypal                 7 dage   (da du har tilknyttet dit betalingskort til dette)

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Fragt

Fragtfri afhentning (Fragt kr. 0)

Du kan altid hente dine varer på butikkens adresse i åbningstiden

Adressen:

Håndværkervej 13
4160 Herlufmagle

Åbningstider:
Man- Fredag fra 12:00 til 17:30
Lørdag fra kl. 10:00 til 14:00
Søn- og helligdage Lukket, medmindre andet er angivet 

Vi sender til hele Danmark.

Dine varer sendes med GLS ShopDelivery, Fragtpriser

          0-1 kg                   42,00
       >1-5 kg                   55,00
     >5-10 kg                   72,00
   >10-15 kg                 111,00
   >15-20 kg                 134,00

Vi sender /leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

OBS:

Vær opmærksom på at hvis der ikke er plads på dit valgt udleveringsstedet, vil din pakken blive flyttet til nærmeste udleveringssted, som du automatik vil får besked om.

Ved alt henvendelse til butikken kontakt da dorte@brugskunstbydt.dk.

Der leveres varer alle ugens hverdage og lørdag. Din vare vil blive leveret 1-7 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Beskadiget indhold
Vi tjekker alle varer inden vi afsendelse, i vil altid blive kontaktet af en medarbejder hvis varen er beskadiget eller ikke fremstår som ny. hvorefter fejl og mangler blive beskrevet på produkterne. Skulle din vare blive beskadiget under transporten, kontakt os hurtigst muligt og gerne indenfor 5 dage efter modtagelsen. Du bedes gemme den ødelagte vare, samt alt inde og ydre emballage med pakkelabel på, da billeder af dette bruges som dokumentation ved en eventuel erstatningssag.

Har du købt varer på Brugskunstbydt.dk, og skal foræres den væk som gave, så husk at tjekke indholdet når du modtager den.

Fortrydelsesret  

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til dorte@brugskunstbydt.dk eller tlf. 20 87 20 82 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I det tilfælde vil en eventuel fragtomkostning blive fratrukket beløbet, der tilbageføres til dig.

Fortrydelse af en del af købet Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, du får ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Eller den emballage den er sendt i, vi benytter genbrugspap for at skåne miljøet.

Visse varer kan i kraft af deres størrelse og indhold ikke returneres med normal post. Dette gælder f.eks.
For møbler og store varer. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til kr. 865,00

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du kun kan få en del eller intet af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Refusion

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Du vil senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget informationer om din beslutning om at du fortryder denne aftale. modtage tilbagebetaling af dine penge på din bankkonto. Derfor skal du oplyse dine bankoplysninger for at modtage penge retur.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:

Brugskunst by DT
Håndværkervej 13
4160 Herlufmagle
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adressen. Som står oven for.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret.

Der gives 24 måneder reklamationsret i henhold til købeloven.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Fra du har modtaget varen.

Din reklamationsret gælder for fejl i materialet og eller fabrikation.

Reklamationsret gælder ikke fejl eller skader begået ved forkerte betjening af produktet

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget evt. fejl. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi vil vurdering om reklamationen er berettiget, hvis den er berettiget, vil vi refundere fragtomkostning, dog forsvarligt afsendt.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale evt. fragtomkostninger.  

Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav

Varen sendes til:

Brugskunst by DT
Håndværkervej 13
4160 Herlufmagle

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af hvorfor du returnere varen, feks er den i stykker og hvor er den i stykker.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige, for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos brugskunstbydt.dk og opbevares i op fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på brugskunstbydt.dk er Brugskunst by DT

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan kontakte os på dorte@brugskunstbydt.dk


Klageadgang

Hvis du som kunde vil klage over dit køb, skal du kontakte Dorte Thalund på dorte@brugskunstbydt.dk Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06-12-2023

Standardfortrydelsesformular

hvis du vil gøre krav på din fortrydelsesret, så skal du udfylde denne formular og returnere den til os.

FORTRYDELSESFORMULAR

VIRKSOMHEDENS INFORMATIONER

Name: Brugskunst by DT

CVR.NR.: 40166556

Telefon: 20872082

E-mail: dorte@brugskunstbydt.dk

Virksomhedsadresse: Håndværkervej 13

Postnummer: 4160

By: Herlufmagle

KUNDENS INFORMATIONER

Navn:

Adresse:

Telefon:

E-mail:

By:

Postnummer:

FØLGENDE VARER HVOR FORTRYDELSESRETTEN SKAL GØRES GÆLDENDE

 

DATO FOR MODTAGELSE AF OVENSTÅENDE VARER

Dato:

KUNDENS UNDERSKRIFT

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med ovenstående varer. Samtidigt vedstår jeg at alle informationer jeg har påført fortrydelsesformularen, er rigtige.

 

Kundens underskrift:                                                                            Dato: